Zakelijk bestellen

Op Rekening bestellen voor bedrijven en (semi)overheid

Als u Op Rekening bestelt dan zal de factuur met uw bestelling mee gezonden worden, de factuur hoeft pas betaald te worden na bezorging (binnen 14 dagen). Bedrijven, organisaties, (semi)overheidsorganen, ministeries, ziekenhuizen, stichtingen, verenigingen, musea, gemeenten en onderwijsinstellingen kunnen bij LaptopCentrale op rekening bestellen.

LaptopCentrale BV behoudt zich het recht voor om zonder opgaaf van reden verzending Op Rekening te weigeren; de klant krijgt dan de mogelijkheid alsnog vooruit te betalen.

Tijdens de online afrekenprocedure kunt u als betaalmethode kiezen voor “Op Rekening”. Uw verzend en factuurgegevens worden bij deze betaalmethode gecontroleerd door onze kredietverzekeraar. Op sommige adressen is bezorging Op Rekening niet mogelijk, u krijgt dan de mogelijkheid alsnog vooruit te betalen.

Bestel, beheer en betaal je zakelijke bestellingen bij LaptopCentrale daarom gemakkelijk met een zakelijk account. Een account openen kost je maar een minuut.

Open een zakelijk account

Ik heb al een zakelijk account, ik wil inloggen

Intracommunautaire Levering

Maakt u een bestelling op naam van een Belgisch bedrijf of organisatie? In dat geval hoeft u geen BTW betalen.

Uw bedrijf of organisatie moet een geldig BTW-nummer hebben. Omdat het hoofdkantoor van LaptopCentrale B.V. in Nederland is gevestigd kunnen wij uw bestelling dan behandelen als een “intracommunautaire levering” (levering tussen EU lidstaten). Tijdens de afrekenprocedure kunt u uw BTW-nummer invullen waarna het totaalbedrag exclusief BTW zal worden berekend.

Als uw bedrijf uit een ander EU land (doch niet Nederland) komt, kunt u ook gebruik maken van deze regeling.

Een offerte aanvragen

Wilt u een offerte voor één of meerdere van onze producten ontvangen? U kunt hiervoor contact opnemen met verkoop@laptopcentrale.nl.

Bestellen met een Inkoopbon

Wilt u een bestelling maken voor uw organisatie middels een inkoopbon? Dat is bij LaptopCentrale geen probleem!

U kunt uw inkoopbon mailen naar:
verkoop@laptopcentrale.nl