Veelgestelde vragen

Bestellen

Hoe kan ik betalen?
U kunt vooruit per bank, iDeal, PayPal, Creditcard, Bancontact / Mister Cash, Belfius Direct Net of contant bij aflevering (rembourszending) betalen.
Voor MKB, grootbedrijven en de publieke sector bestaat de mogelijkheid te betalen op rekening.

Is het mogelijk de laptops te komen bekijken?
Ja dat kan, u kunt ons bellen of e-mailen voor een afspraak.

Kunt u de laptops ook verzenden?
Ja, we kunnen de laptops ook aan u verzenden.

Wat zijn de verzendkosten?
Tot een bestelling €250 rekenen wij €7,- incl. BTW aan verzendkosten, daarboven verzenden wij gratis.
België, Luxemburg, Duitsland, Denemarken: EUR 10,- Uw laptop wordt verzekerd verstuurd, zodat u geen risico loopt op schade, diefstal of vermissing.

Kunt u een BTW-factuur maken?
Ja, alle prijzen zijn inclusief 21% BTW. We maken voor elke klant een BTW-factuur.

Kan ik mijn product retourneren?
Ja, particuliere klanten hebben het recht het product binnen 14 dagen te retourneren zonder opgaaf van reden. Het product dient wel in de originele toestand te zijn, dus in originele verpakking met alle toebehoren. U dient het product ook goed verpakt en voldoende gefrankeerd en verzekerd terug te sturen.

Garantie

Krijg ik een garantiebewijs?
De rekening/bon voor laptop fungeert tevens als garantiebewijs. Hierop staat de verkoopdatum en het garantietermijn. Bij Dell en Lenovo laptops kunt u de garantie ook controleren aan de hand van het serienummer.

Wat is Next Business Day on-site garantie?
Dit is de garantievorm van Dell en Lenovo waarbij de laptop de volgende werkdag bij u thuis gerepareerd wordt na telefonische diagnose van het probleem.

Wat is Collect & Return garantie?
Dit is de garantievorm van HP en Lenovo waarbij de laptop bij u afgehaald wordt en in het reparatiecentrum wordt gerepareerd.

Mijn laptop is defect geraakt binnen de garantie
Alle nieuwe en outlet laptops hebben 1 tot 3 jaar garantie via de fabrikant, hieronder kunt u de telefoonnummer van de supportafdelingen vinden. Zorg dat u de laptop bij de hand heeft als u belt. Als u niet zeker bent of het probleem binnen de garantie valt, of hulp nodig heeft hierbij, neem dan gerust contact met ons op!

Dell Latitude, Precision en Optiplex support: 020-6744500
Lenovo ThinkPad support: 020-4990153
Hewlett Packard support: 020-5040646

Outlet

Welke producten bevinden zich in de outlet?
We hebben een outlet op de website geplaatst om zo voor ons incourante nieuwe modellen en laptops uit onze outlet-pool te vermarkten. Er zijn dan ook slechts beperkte aantallen beschikbaar.

Wat is een overstock laptop?
Bij een model uit overstock gaat het om een laptop die teveel besteld is en daarom niet in gebruik genomen is, de originele verpakking kan wel geopend zijn, beschadigd zijn of ontbreken, de laptop is echter volledig nieuw.

Wat is een outletproduct?
Een outletproduct is een laptop die eenmalig kort is uitgeleend is aan een van onze klanten en daar kort voor testdoeleinden gebruikt is. Onze outletproducten zetten we na de uitleenperiode weer terug naar de fabrieksinstellingen en fabrieksinstallatie. Een demonstratiemodel heeft nog volledige garantie maar kan ergens een kleine cosmetische imperfectie hebben.

Gebruikte laptops

Welke garantie geven jullie op gebruikte laptops?
Ja, elke laptop heeft minimaal 3 maanden volledige garantie. Deze garantie is op basis van Carry-in, dat wil zeggen, u dient zorg te dragen voor het vervoer van de laptop naar ons toe.

Hoe lang gaat de accu mee van een van de gebruikte laptops?
Wij testen de accu van elke gebruikte laptop die we verkopen, deze dienen minimaal rond de 2 uur mee te gaan. Dit is afhankelijk van het type laptop, zo zal eentje met een zeer groot scherm relatief een kortere accuduur hebben.

Zien de gebruikte laptops er netjes uit?
Ja, wij verkopen enkel laptops van topkwaliteit. We doen ons uiterste best de gebruikte laptops in zo goed mogelijke staat te verkopen, als bij een gebruikte laptop onderdelen teveel slijtage vertonen (zoals bijvoorbeeld het toetsenbord) vervangen we dit voor verkoop.

Geven jullie ook garantie op de accu?
Ja, dit is echter een aan slijtage onderhevig onderdeel. De looptijd kan dus per laptop varieren, maar we garanderen wel dat deze minimaal tussen de 1,5 en 2,5 uur is.

Kan ik met de laptop direct het internet op?
Ja, alle laptops zijn uitgerust met een inbouwkaart voor draadloos netwerk en voor een bedraad netwerk. U kunt dus direct inloggen of inpluggen op uw eigen netwerk.

Waar zijn de laptops van afkomstig?
Nieuwe laptops kopen wij direct groot bij de fabrikant of distributeur in, gebruikte laptops zijn hoofdzakelijk afkomstig van bedrijven of leasemaatschappijen.